Helikopter leie Stavanger - kontakt oss
KONTAKT OSS

e-mail: info@heliwing.no

info@heliwing.noDet skal være enkelt å leie helikopter!

Her hos HeliWing gjør vi det enkelt for alle å komme seg opp i luften. Vi tilbyr enkle eller skreddersydde løsninger for alle type anledninger til gode priser. Alle oppdrag utføres av autoriserte helikopterselskap med alle tillatelser fra Luftfartstilsynet. Pilotene er erfarne og trente i de aktuelle oppdragstypene og har trafikkflygersertifikater fra luftfartsmyndighetene. Vi benytter både lokale og riksdekkende operatører, med tilgang på mer enn 30 helikoptre stasjonert over hele landet.

Fem gode grunner til å velge oss


 • 1. Sertifiserte operatører og trente piloter
 • 2. Bredt utvalg i helikoptre
 • 3. Gode priser
 • 4. Seriøse operatører med autoritet i markedet
 • 5. For alle bedrifter, privatpersoner og events
 • Helikopter leie for alle anledninger

  Vi ønsker å tilby kundene våre et bredt utvalg av tjenester både innenfor privat, event og bedriftsektoren. Vi har opplevd en stor suksess med våre gavekort for leie av helikopter til de som ønsker å gi bort en fantastisk opplevelse man husker. For oss er det viktig med transparente priser, så det skal være enkelt for en kunde å kalkulere hva det vil koste og leie et helikopter til hvilken som helst anledning.
  Om du er interessert i ytterligere informasjon om de ulike helikoptertypene eller helikopter priser er det bare å trykke på lenkene oppgitt i teksten. ønsker du å ta spørsmålene direkte på telefonen, svarer vi gjerne på alle spørsmål du måtte ha.
  Nummeret finner du øverst på siden!

       
       
       

  info@heliwing.noinfo@heliwing.no

  Webmaster :Heliwing